HomeNieuws Inspectation en Goldschmidt werken aan vergroten inzicht in laskwaliteit

Inspectation en Goldschmidt werken aan vergroten inzicht in laskwaliteit

Actueel

Tijdens de Railtech 2015 hebben Inspectation en Goldschmidt een overeenkomst getekend om meetdata uit de Railstraight beter te ontsluiten.

De ontwikkelaars van Goldschmidt en Inspectation hebben de armen ineen geslagen om de kennis van beide bedrijven te combineren. Goldschmidt heeft diepgaande kennis over lassen en meten van lassen. Inspectation heeft diepgaande kennis over inspecteren en het opslaan en ontsluiten van meet- en inspectiegegevens. De door Inspectation ontwikkelde tool FlexInspect is de unieke tool waarmee u zelf al uw inspecties, audits en keuringen kunt bouwen. En waarmee u iedere rapportage kunt vormgeven zoals u wilt.

 

In 2015 zal een aansluiting tussen de Railstraight en de digitale inspectietool Flexinspect worden gerealiseerd. Met deze tool worden de gegevens, die uit metingen worden vergaard, op eenvoudige wijze in een centrale database vastgelegd. Op deze wijze zijn deze gegevens eenvoudig te koppelen met alle andere inspectiegegevens die worden vastgelegd over de railinfra. Ook zijn de gegevens op deze wijze eenvoudig op een kaart te ontsluiten. Voorbeelden hiervan zijn de koppeling tussen lasregistraties en meetgegevens.

 

Met deze ontwikkeling maken Goldschmidt en Inspectation samen een grote stap voorwaarts mogelijk in het inzicht in spoorstaaf kwaliteit.

+