HomeNieuws Succesvolle lancering FlexMonitoring in Twente

Succesvolle lancering FlexMonitoring in Twente

Actueel

FlexMonitoring van Inspectation optimaliseert de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van infra-assets door voortdurend data in het veld te verzamelen. PGO Twente heeft dit online conditiebewakingssysteem geïnstalleerd op centraal bediende wissels en relaishuizen. Hierdoor hebben de ‘gebiedsbeheerders’ in Twente 24/7 realtime informatie en bewaking beschikbaar, waardoor storingen kunnen worden voorkomen en onderhoudskosten worden bespaard.

Twente heeft een meerjarig prestatiegericht onderhoudscontract met als doel een forse reductie van het aantal storingen en functiehersteltijd realiseren. FlexMonitoring helpt de gebiedsbeheerder daarbij door o.a. automatisch een notificatie te sturen via sms of e-mail als er een afwijking is geconstateerd.

 

In de zomermaanden zijn er cursussen gegeven aan de betrokkenen. ‘Het is belangrijk om de gebruikers direct erbij te betrekken en training te geven, pas dan kan het systeem succesvol worden’, aldus trainer FlexMonitoring Paul van den Broek. FlexMonitoring geeft je gerichte informatie over een storing, waarbij het van belang is om storingsbeelden te kunnen begrijpen. Alle cursisten hebben daarom een storingscatalogus ontvangen en zijn aan de hand van een aantal actuele storingen in Twente direct aan de slag gegaan met het systeem.

 

Naar alle verwachting gaat het systeem ons helpen in Twente wissel storingen sneller te herstellen of zelfs te voorkomen.” aldus Peter-Jan Storingsengineer.

FlexMonitoring

Meer informatie

Wil je meer weten over FlexMonitoring? Kijk op de website, bij FlexMonitoring of neem contact met ons op. Telefoonnummer 030 - 2469400 of via e-mail flexmonitoring@inspectation.com

+