HomeNieuws Succesvolle implementatie van FlexInspect bij het Waterschap Aa en Maas

Succesvolle implementatie van FlexInspect bij het Waterschap Aa en Maas

Actueel

Inspectation is in het laatste kwartaal van 2015 intensief aan de slag geweest met het projectteam van het Waterschap Aa en Maas (WSAM) om FlexInspect te implementeren.

Cor van den Heuvel Business Consultant Neem contact op

FlexInspectWSAM

Maandag 29 februari heeft het projectteam van WSAM, onder leiding van Martijn van Berkel, het project overgedragen aan de gebruikersgroep waarvan Ton Schellekens de kopman is.

 

Na de evaluatie werd snel duidelijk dat alle partijen zeer tevreden zijn over het product FlexInspect en de prettige samenwerking tussen Inspectation en de gebruikersgroep. Na deze succesvolle implementatie gaat het WSAM FlexInspect verder inzetten als generieke inspectietool. In eerste instantie is dit voor het “Grijs”. De mogelijkheden voor implementatie in andere techniekvelden worden verder onderzocht. Binnen het Brabantse wordt FlexInspect verder uitgerold, waardoor meer synergie en samenwerking bereikt wordt.

Inspectation wenst WSAM veel succes met de aankomende inspecties die uitgevoerd gaan worden en hoopt dat in de toekomst de uitbreidingen net zo voorspoedig zullen verlopen als tijdens dit project.

+