HomeNieuws Werkoverleg; uniek moment voor Inspectation

Werkoverleg; uniek moment voor Inspectation

Actueel

Ieder halfjaar heeft Inspectation een groot werkoverleg. Vrijdag 2 juni 2017 is de eerste van dit jaar geweest. Alle medewerkers van Inspectation kwamen bijeen op deze dag. Erg bijzonder, aangezien een aantal collega’s buiten werkzaam zijn en bijna niet op kantoor te zien zijn. Een goed moment om elkaar up to date te brengen en elkaar te leren kennen.

De ochtend begon met een afzonderlijk team overleg per afdeling. Vervolgens was er met alle teams een gezamenlijk overleg. Kars Quist opende de bespreking met de algemene ontwikkelingen van Inspectation en een welkomstwoord richting alle medewerkers die recent begonnen zijn bij Inspectation. Eén van de nieuwe collega’s, Fatima Chenti, heeft haar rol als communicatie medewerker opgepakt door op deze dag een presentatie te geven over het belang van social media. De toekomstplannen van Inspectation mochten ook niet ontbreken. Deze werden door Matthijs Koster zelf gepresenteerd.

Het doel van het groot overleg is dat iedereen weer op de hoogte is van alle ontwikkelingen binnen en buiten het eigen team, maar ook rondom Inspectation als geheel. De focus lag deze keer op drie punten, namelijk: iedereen veilig weer naar huis, tevreden personeel en tevreden klanten. De warme vrijdag vlak voor Pinksteren werd afgesloten met een sportactiviteit en een BBQ.

+