HomeSupportNieuwe functionaliteiten

Nieuwe functionaliteiten

In versie 4.0.35 zijn er weer nieuwe functionaliteiten ter beschikking gesteld aan alle klanten.

Nieuwe menu

Versie 4.0.35 - maart 2016

Nieuwe functionaliteiten zijn onder andere:

• Nieuwe opdracht: indien de inspectie is gebaseerd op Schade-id, kunnen er opdrachten gereedgezet worden voor de uitvoerende medewerkers. Hiervoor is de knop Nieuwe opdracht in het hoofdmenu opgenomen. De medewerker hoeft dan niet eerst de inspectiegroep te selecteren maar kan direct kiezen uit zijn opdrachten. Dit werkt dus alleen als de inspectie gebaseerd is op schade-id. Indien je meer wilt weten over deze functionaliteit en het gebruiken hiervan, neem dan contact op met een van de business consultants.
  • Verzenden + Gis: indien in de inspectie de GIS functionaliteit is aangezet, ziet men in het verzend scherm een extra optie Verzenden + GIS. Hiermee verzend je de inspectie en keer je terug naar de GIS-kaart zodat je direct het volgende object kunt selecteren en inspecteren.
  • Gis kaart per contractgebied: het is in deze versie mogelijk per contractgebied een GIS kaart te implementeren. Denk je dat dit voor jouw gebruik handig kan zijn, neem dan contact op met een van de business consultants.

Versie R6 - update in december 2015

• User Interface verbeterd en gemoderniseerd

o   Het uiterlijk van FlexInspect is gemoderniseerd. De opties onder de menuknop zijn uitgebreid, zo is het wisselen van domein direct onder de menuknop beschikbaar.

• Scherm tablet en smartphone is draaibaar

o   Indien het scherm van de tablet en smartphone is ingesteld op automatisch roteren, zal ook het scherm van FlexInspect roteren van landscape naar portret.

• Eenvoudige formules in app ter verificatie van invoer of resultaat berekening

o   In FlexInspect kunnen formules worden ingebouwd zodat berekeningen uitgevoerd worden door de applicatie.

• Gis functionaliteit ook voor schade-id’s

o   De GIS functionaliteit is nu ook ingebouwd voor schade-id’s zowel voor de selectie van een schade-id als voor het weergeven van de resultaten.

• Inladen van gegevens op schade-id’s is uitgebreid

o   Het inladen van schade-id’s is vereenvoudigd, daarnaast is het mogelijk vooraf ingevulde waarden op te geven voor een schade-id.

• Geschikt voor operating system Windows desktop en Windows phone.

o   FlexInspect is nu ook beschikbaar voor Windows tablets en laptops vanaf versie 8.1

• Diverse verbeteringen in bouw van formulieren

o   In de portal zijn diverse verbeteringen doorgevoerd die het bouwen van inspecties eenvoudiger maakt.

• Technische platform gemoderniseerd (HTML5)

o   Het platform is gemoderniseerd naar de actuele stand van zaken. De software is nu volledig HTML 5.

Meer informatie is op te vragen via de helpdesk 030 2469404