HomeSupportProduct support

Product support

Ervaar het gemak van onze Online Hulp. 24 uur per dag heeft u toegang tot hulp en productinformatie. Ook buiten de openingstijden van onze helpdesk kunt u gemakkelijk zelf een oplossing vinden voor uw vragen of problemen.

Veel gestelde vragen

V: Ik kan niet inloggen:

Foutmelding: Ongeldig wachtwoord/domein

A: Heeft u verbinding met internet?

1. Zo ja, weet u uw wachtwoord? Gebruikt u op de juiste plaats hoofdletters en kleine letters?
  2. Zo ja: neem contact op met Helpdesk van Inspectation.

V: Ik kan niet inloggen, want ik zie mijn gebruikersnaam niet in de lijst.

A: Neem contact op met de Helpdesk van Inspectation.

V: Bij laden krijg ik error in application

A: Maak de applicatiefolder leeg, let op een internetverbinding is noodzakelijk:

• Bij inlogscherm druk op optieknop (standaard optieknop binnen Android).
  • Kies Leeg applicatie folder
  • Vul het Domein opnieuw in
  • Log opnieuw in.

LET OP: BIJ LEGEN VAN APPLICATIE FOLDER VERWIJDERD HET SYSTEEM ALLE NIET GESYNCHONISEERDE INSPECTIES

Werkt dit niet? Neem contact op met de helpdesk van Inspectation

V: Ik zie niet de juiste inspecties.

A: Neem contact op met de Helpdesk van Inspectation.

V: In de inspectie werken bepaalde opties niet of de applicatie vast.

A: Heeft u geen inspecties die u nog wilt synchroniseren? Leeg dan de applicatiefolder en start op nieuw op.
    Maak de applicatiefolder leeg, let op een internetverbinding is noodzakelijk:

• Bij inlogscherm druk op optieknop (standaard optieknop binnen Android).
  • Kies Leeg applicatie folder
  • Vul het Domein opnieuw in
  • Log opnieuw in.

LET OP: BIJ LEGEN VAN APPLICATIE FOLDER VERWIJDERD HET SYSTEEM ALLE NIET GESYNCHONISEERDE INSPECTIES

Werkt dit niet? Neem contact op met de helpdesk van Inspectation

V: Wat moet ik invullen als domein, de eerste keer als ik FlexInspect opstart.

A: Dat hangt af van welke inspecties je nodig hebt, voor welk contract. Er zijn verschillende domeinnamen. Bijvoorbeeld VolkerRail, Inspectation, VolkerInfra. Bij twijfel bel met de helpdesk van Inspectation.

Helpdesk

Telefoonnummer: 030-2469404

E-mail: helpdesk@inspectation.com