HomeSupportTip van de maand

Tip van de maand

Regelmatig willen wij een tip delen met onze gebruikers. Wij vinden het heel leuk als u als gebruiker ons tips of vragen toestuurt. Deze kunnen we dan delen met alle andere gebruikers van FlexInspect.

Heeft u een tip of vraag die u beantwoord wilt hebben, mail onze supportdesk: helpdesk@inspectation.com

Voorbeeld formule

Tip van de maand november

Wist u dat FlexInspect is uitgebreid met eenvoudige formules in de Applicatie? U kunt tijdens het invoeren van een inspectie of keuring een berekening laten uitvoeren. Bijvoorbeeld controleren of een meting voldoet aan bepaalde toleranties.

Voor al onze nieuwe functionaliteiten kijk op onze website klik hier

Tip oktober

Tip van de maand oktober

Als u wilt afsluiten en u krijgt de melding dat er nog openstaande formulieren staan, formulieren die nog niet naar de database zijn verstuurd. Dit is meestal niet wenselijk, de informatie dient meestal zo snel mogelijk naar de database worden verstuurd. U kunt het versturen (synchroniseren) bespoedigen. Dit doet u als volgt:

Gaat u dan in het hoofdmenu naar de optie Overzicht inspecties

Klik links bovenin op de menuknop (blauwe blokjes)

Kies verversen

De formulieren worden nu direct verstuurd naar de database.

Daarna kunt u de app afsluiten vanuit het hoofdmenu.

Support vraag

Tip van de maand juli 2015

Wist u dat u een vraag kunt stellen aan de helpdesk vanuit de FlexInspect Mobile applicatie ?

In het hoofdmenu van FlexInspect klikt u op het support vraag icoon.

In het daarna volgende scherm schrijft u uw vraag ofprobleem en klikt u op verstuur.

Wij zullen proberen om zo snel mogelijk met u contact op te nemen. Het is aan te bevelen het telefoonnummer waar u te bereiken bent erbij te vermelden.