HomeNieuws Inspectation mag namens VolkerRail werkzaamheden verrichten voor de gewonnen tender Niet-Destructief Onderzoek van GVB Infra

Inspectation mag namens VolkerRail werkzaamheden verrichten voor de gewonnen tender Niet-Destructief Onderzoek van GVB Infra

Actueel

GVB Infra, dochteronderneming van GVB, heeft VolkerRail de opdracht Niet-Destructief Onderzoek gegund. Het gaat om een contract van drie tot zeven jaar bij een van de grootste vervoersbedrijven in Amsterdam. Inspectation, bedrijfsonderdeel van VolkerRail, gaat de werkzaamheden uitvoeren. De opdracht houdt in dat er Niet-Destructief Onderzoek wordt uitgevoerd aan spoorstaven en in wissels en kruisingen binnen het Metro Systeem Amsterdam.

Door Niet-Destructief Onderzoek uit te voeren kunnen er onzichtbare afwijkingen ontdekt worden nog voor ze tot ernstige schade leiden. Zo kan er op tijd gehandeld worden. Dit zorgt voor een veilig en betrouwbaar Metro Systeem.

 

Inspectation beschikt over goed opgeleide en gecertificeerde NDO-inspecteurs die de periodieke onderzoeken zullen gaan verrichten. Het gaat hierbij om Ultrasoon- en Wervelstroom onderzoek.

+