Meetdienst Elektro - Inspectation
HomeProductenMeetdienst Elektro

Meetdienst Elektro

Een betrouwbare energievoorziening is essentieel. Meetdienst Elektro helpt de kwaliteit van uw netwerk te garanderen door kwalitatief hoogstaande metingen uit te voeren. Zo kunt u sturen op hoge capaciteit en beschikbaarheid.

Metingen Electro

Direct en adequaat

Wanneer een storing optreedt, wilt u deze direct en adequaat verhelpen. De Meetdienst Elektro van Inspectation is daarom snel ter plaatse om fouten te lokaliseren. De storingsdienst staat 24x7 voor u klaar. Onze allround specialisten blijven ook onder druk in staat om storingen te lokaliseren en te analyseren, zodat de storing snel verholpen kan worden.

 

Alle soorten elektrotechnische installaties kunnen onze meetspecialisten volgens protocol in dienst worden gesteld. Volgens de nieuwste technieken kunnen wij kabels traceren en identificeren. Dit doen wij niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland en off-shore.

WaaromMeetdienstElektro

Duurzaam en kostenbesparend

Natuurlijk wilt u storingen het liefst helemaal voorkomen. De Meetdienst Elektro voert uiteenlopende kwaliteitsmetingen uit en maakt trendanalyses waarmee u inzicht krijgt in de conditie, levensverwachting en storingsgevoeligheid van uw netwerk. Ook kunnen we de Power Quality bepalen. Hiermee bepalen wij de kwaliteit van de kabel zonder stillegging van uw installatie. Onze kwaliteitsmetingen helpen storingen te voorkomen, CO2-uitstoot terug te dringen en kosten te verlagen.

MeetdienstElektroInzetbaarVoor

Meetopstellingen

Voor specifieke problemen waar de normale metingen onvoldoende informatie opleveren, plaatsen wij meetopstellingen die gedurende langere perioden metingen uitvoeren. Desgewenst maken we de data direct voor u toegankelijk, via een speciaal ontwikkeld webbased platform. Hierdoor verkrijgen we inzicht in hoe uw installatie reageert op de belasting ervan. Uit de meetdata analyseren wij de oorzaak van het probleem. Zodra de oorzaak duidelijk is, hebben de meetspecialisten de kennis in huis om een oplossing op maat te maken.

Projecten

Gaasperplas - Amsterdam
Het uitvoeren van een voor- en nameting om de kwaliteit van twee kabels te bepalen. Het gaat om twee 10kV kabels tussen reizigersstation Gaasperplas en reizigersstation Kraaiennest en reizigersstation Gaasperplas en gelijkrichterstation Kraaiennest. Het onderzoek bestaat uit het uitvoeren van een 0,1Hz meting om de kwaliteit van de isolatie van de aders (kern) van de kabels te bepalen.


ESA-ESTEC Noordwijk
Het uitvoeren van PD metingen op 11 MS kabelverbindingen te ESA-ESTEC, in opdracht van Stedin. ESA-ESTEC wilde de kwaliteit van de kabels in één van hun ringleidingen weten. Na de metingen zijn de gegevens in een rapportage verwerkt, waaruit kon worden bepaald of de kabels vervangen moesten worden. Hierdoor is het uitvallen van de kabelverbindingen voorkomen.

+